Coaching

Coaching in de groep

Mijn naam is Wieneke Gerrits. Vanuit mijn praktijk voor coaching help ik mensen die niet lekker in hun vel zitten. Dat is waar het in essentie bij mijn coaching over gaat. De redenen hiervoor [voor het niet lekker in je vel zitten] kunnen heel divers zijn. Bijvoorbeeld omdat er iets veranderd is in je leven, waardoor jij je gefrustreerd, angstig, verdrietig of boos voelt. Of wanhopig, niet wetend hoe om te gaan met de verandering. Maar het kan ook zijn dat je leven juist voortkabelt zonder dat je echt gelukkig bent. Er is misschien niets specifieks veranderd, maar je wilt juist iets anders! Nog een andere reden kan zijn dat er iets uit je verleden aan je knaagt, iets waarvoor jij je schaamt of schuldig over voelt, of wat nog pijn doet als je er aan denkt.

Mijn doel is om jou op weg te helpen naar meer ontspanning, zingeving, verbondenheid en plezier.

Ik help je met het identificeren van jouw doelen en waarden, en begeleid je op de weg naar persoonlijke groei en meer levensvreugde. En dat doe ik praktisch: welke keuzes maak je vandaag, die jouw leven beinvloeden? Mijn persoonlijke ervaring en mijn achtergrond als psychiater maken dat ik snel bij jouw pijnpunten uitkom en jouw blokkades herken. Én dat ik antwoorden heb op de vraag: "Maar hooe dan wèl?". Doordat ik groepsgewijs werk zit er nog meer waarde in iedere sessie. Groepsleden helpen, steunen en leren ook van elkaar.

Praktijk Wieneke Gerrits. Coaching voor jou als je niet lekker in je vel zit, en daardoor niet je plannen of ambities kunnen naleven die jouw leven vervulling en geluk brengen.

Ben je in een nieuwe situatie terecht gekomen en lukt het je niet om je goed te voelen? Heb je er zelf voor gekozen zoals bijvoorbeeld een stap in je carrière of het stichten van een gezin? Of is je iets overkomen zoals het verlies van een dierbare, een relatiebreuk of een ziekte?

Er zijn tal van omstandigheden te noemen waardoor jij uit evenwicht bent geraakt. Wat jij altijd deed om met plezier te leven lukt nu niet. Je voelt je gefrustreerd. Je weet niet wat je anders kan doen. Maar één ding weet je zeker, je wilt hier uit!


Hoe fijn zou het zijn als je (weer) meer vertrouwen hebt in dat jij het kunt?

 • Dat je ook, of juist, in die nieuwe situatie je weg vindt.
 • Dat je van waarde bent voor jezelf én anderen.
 • Dat je weer jouw (oude) energie en bevlogenheid voelt.
 • En hoe fijn zou het zijn als jij je in jouw situatie niet alleen voelt maar steun krijgt van anderen?
 • Dat je gezien en gehoord wordt, dat jij ertoe doet?
 • Dat je andere mensen inspireert!
 • Je een 'drive' voelt om actie te ondernemen met bijvoorbeeld een studie, werk, gezin of relatie.

En hoe fantastisch zou het zijn als jouw frustratie, moeite of problemen er mogen zijn, maar jij je steeds vaker goed en fijn voelt? Dat je meerlevensvreugde ervaart?

Professionaliteit en kundigheid

"Ik heb alleen maar lof voor haar professionaliteit en kundigheid. Zij stelt kritische vragen en grenzen wanneer het nodig is. Zij confronteert op een prettig empathische manier. Ik voelde me gezien en begrepen door Wieneke.”


Waardevol en effectief

"Ik heb 5 sessies coaching bij Wieneke gehad. Ik had niet verwacht dat slechts een paar sessies zoveel zou opleveren. Het heeft me echt weer een paar stappen verder gebracht, zowel privé als qua werk. Dit ik me zo open heb kunnen stellen is te danken aan de warmte en betrokkenheid die Wieneke (zelfs online) uitstraalt. Ze luistert aandachtig, weet snel tot de kern te komen en durft ook richting te geven. Dat geeft vertrouwen. Haar persoonlijke ervaringen en haar achtergrond als psychiater maken dat ze snel patronen herkent en werkelijk begrijpt ‘waar de schoen wringt’. Ik ben haar heel dankbaar voor de ontwikkeling die ik daardoor heb kunnen maken."

Kennismakingsgesprek aanvragen bij praktijk voor coaching

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Om jouw hulpvraag helemaal scherp te krijgen en zodat jij ook een gevoel bij mij en mijn aanpak kunt krijgen, kun je een GRATIS kennismakingsgesprek inplannen. Daarna kun je beslissen of je mijn coachingtraject instapt.

Investering: 20 - 30 minuten van jouw tijd! 

Praktische informatie

Kies je voor coaching bij Wieneke Gerrits dan kies je voor coaching individueel of in een groep.

Hieronder staat mijn aanbod uitgesplitst in 3 pakketten.

WIL JE WETEN WELK PAKKET HET BESTE BIJ JE PAST? NEEM DAN VRIJBLIJVEND EN GRATIS CONTACT OP VOOR EEN KENNISMAKING!

Locatie: online via ZOOM en / of in combinatie met fysieke bijeenkomsten in de omgeving van Arnhem

Prijzen zijn excl. 21% BTW


INDIVIDUEEL

Voor dit traject heb ik een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, momenteel (feb 2024) heb ik geen vrije plek. Ben je geinteresserd neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Dit is een INDIVIDUEEL traject waarbij ik jou in vijf sessies help meer inzicht te krijgen in datgene wat jou belemmert, en te veranderen in de door jou gewenste richting. Zodat jij na afloop vertrouwen hebt in jezelf en dat je deze nieuwe weg kunt vasthouden. Naar meer levensgeluk!

 • We beginnen met een gratis uitgebreide kennismaking

 • Daarna start jouw 'rittenkaart' voor 5 sessies van een uur.

 • De sessies vinden online plats via ZOOM

Investering €997,-

Meest gekozen:
FEEL BETTER GROEP

Dit is een GROEPS-traject voor mensen die iets willen veranderen door intensief aan de slag te gaan, samen met gelijkgestemden.

IN MAART/APRIL 2024 START EEN NIEUWE GROEP, NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ!

 • Gedurende 6 weken is er iedere week 1 sessie met de duur van 1 uur 

 • Na iedere sessie volgt een thuisopdracht of oefening om het besprokene te verdiepen

 • Mogelijkheid tot tussentijds contact met mij en andere deelnemers via een community 

 • Locatie: Online via ZOOM

 • Maximaal 10 deelnemers 

Investering €497,-


MENTOR-exclusief 

Dit is een exclusief en individueel traject waarbij ik gedurende een half jaar jouw mentor ben.

Momenteel slechts 1 van de 3 plekken beschikbaar! 

We maken uitgebreid individueel kennis om de vragen en doelen vast te stellen.

Hierbij ben ik gedurende een half jaar één op één beschikbaar als mentor. Afspraken zullen in onderling overleg gemaakt worden. In deze zes maanden begeleid ik je daar waar nodig, ik kijk met je mee en wijs aan wat aandacht behoeft. Aan het eind van dit traject voel je dat je mij niet meer 'nodig' hebt. Je vertrouwt weer op je eigen kunnen en hebt zin om verder te gaan.

Locatie: online en/of fysiek.

Investering €9997,-